London.dkLondon.dk - din rejseguide
London.dk - din rejseguide til London

  Tre anbefalelsesværdige gå-i-byen-steder i London

  Den afslappede
  Coco Momo, 79 Marylebone High Street, London W1

  Har du lyst til at slappe af efter en dag med shopping, eller bare hænge over en drink i venners lag, er Coco Momo stedet for dig. I modsætning til de fleste andre barer og klubber på Marylebone High Street, der oftest er tætpakkede i weekenden, byder Coco Momo nemlig på en mere afslappet og hyggelig atmosfære. Her er der rent faktisk muligt at tale sammen over en friskskænket pint, eller måske en Gin & Tonic, som de fleste af gæsterne her drikker – gerne efter en veloverstået middag på en af kvarterets mange hyggelige restauranter.

  Coco Momo er indrettet i et stort rum med lave borde og høje stole, som giver den en cool, kosmopolitisk vibe, og man kan også besøge baren i dagtimerne til en kop kaffe og et stykke kage, som med fordel kan nydes ved et af bordene udenfor, mens man iagttager livet i den travle gade.

  Den musikalske
  Royal Festival Hall, Southbank Centre, Belvedere Road, London SE1

  Vil du hellere iføre dig dit stiveste puds, og forkæle dine øregange med de sødeste symfonier? Læg vejen forbi Royal Festival Hall – en af Londons (og måske verdens) mest berømte og vigtige koncertsale indenfor klassisk musik. Den store hal, som udgør en del af The Southbank Centre, er kendt vidt og bredt for sin vidunderlige akustik, og har igennem tiderne lagt hus til nogle af verdens bedste orkestre, sangere og teatertrupper.

  Til dagligt huser Royal Festival Hall det berømte London Philharmonic Orchestra, der blandt meget andet har lavet musik til film som Lawrence of Arabia, The Mission og Ringenes Herre.

  Den livlige
  Callooh Callay, Rivington Street, London E1

  Skal det være mere festligt – og også gerne eventyrligt, så skal du til det hippe øst-London. Callooh Callay er indrettet som et sandt Narnia for voksne, og er den ultimative bar for alle myndige fans af Løven, Heksen og Garderobeskabet.

  Baren ligger midt i Shoreditch, et af byens mest progressive og trendsættende fest-distrikter, og når man kommer ind, virker det som om baren kun består af enkelt rum med et stort kosteskab for enden. Døren i kosteskabet fungerer imidlertid som en entre til etablissementets anden afdeling, hvor der langes massevis af mojitos over disken til en hip og hungrende crowd.

  Læs også: