London.dkLondon.dk - din rejseguide
London.dk - din rejseguide til London

  London videoer

  London har meget at byde på, men hvordan finder du det bedste, det sjoveste eller det billigste? Her har vi samlet de bedste London videoer, så du er forberedt på dit næste besøg.

  Guide til London som rejsemål

  FDM travel har lavet en kort video med dansk speak om London. Se videoen og få et overblik over Londons seværdigheder før du rejser.

  Ti ting du skal vide om London

  Denne London video fortæller dig ti ting om London, som du bør vide. Se med og blive klogere på, hvad London kan tilbyde dig.

  Denne London video er produceret af Hostelworld.

  Romantiske steder i London

  Rejser du med kæresten til London? Og vil du gerne imponere med dit store kendskab til fede steder i London? I denne video kan du se de fem steder i London, hvor du bedst imponerer din date.

  Denne London video er produceret af VISA.

  Spisesteder i London

  Mangler du inspiration til, hvor i London du skal spise? Se denne London video og find ud af, hvor du finder de bedste og billigste spisesteder i London.

  Denne London video er produceret af VISA.

  Dans natten lang i London

  Efter dagens sightseeing i London kan det være, du har lyst til at gøre dansegulvene usikre. Denne London video fortælle dig om de fedeste steder at feste i London. Videoen fortæller også om gode museer, og hvor det er godt at spise og bo, hvis du gerne vil feste igennem i London.

  Denne London video er produceret af Defected.

  Læs også:

  Tags:  ·