London.dkLondon.dk - din rejseguide
London.dk - din rejseguide til London

  Til/fra lufthavnen i London

  London har flere lufthavne – gør derfor rejsen lettere for dig selv ved at checke på forhånd, om du lander i Heathrow, Gatwick, Standsted eller Luton Airport.

  Heathrow Airport

  Fly-billboard i lufthavnHeathrow Airport ligger ca. 20 km vest for London og er en af verdens travleste lufthavne med mere end 60 mio. passagerer om året. Du kommer hurtigst til Londons centrum med Heathrow Express til og fra Paddington station (15 min.).

  Fra Paddington station kan du tage The Underground. Togene kører hvert 15. minut fra kl. ca. 05.00 – 23.30. The underground er den billigste måde at tage til centrum fra Paddington.

  Busser ind til centrum er også en mulighed, men kan tage op til halvanden time. Der er også busser mellem Heathrow og Gatwick. Taxi er selvfølgelig altid en mulighed, men det er meget dyrt.

  Læs mere om transport til og fra Heathrow Airport her

  Gatwick Airport

  Gatwick Airport ligger ca. 48 km syd for London. Du kan tage Gatwick Express til Victoria Station. En billigere og noget langsommere løsning er Thameslink eller Southern-toget.
  Læs mere om transport til og fra Gatwick Airport her

   

  Standsted Airport

  Stansted Airport er nord for London. Du kan tage Stansted Express til Liverpool Street Station. Der er også gode busforbindelser. De er en del billigere end toget.
  Læs mere om transport til og fra Stansted Airport her

  Luton Airport

  Luton Airport er 55 km nord for Londons centrum. Der er adskillige busser til London, hvor Easybus er den billigste.
  Læs mere om transport til og fra Luton Airport her

  Fly, lufthavn

  Mere om transport i London

  Hvis du vil læse mere om offentlig transport med undergrund (The Tube), bus og taxi i selve London, så klik her.

  Læs også: