London.dkLondon.dk - din rejseguide
London.dk - din rejseguide til London

  Sex and the City tøsedag

  Det er ikke kun mændene, der skal have deres egen dag i London. Er du på tur med veninderne, kan I holde en rigtig pigedag i byen á la ”Sex and The City” (forkert City, men bestemt ikke ringere af den grund).

  Wellness i London


  Sådan en dag kræver sit, så det vil nok være en god idé at starte morgenen med en tur på Spa, så både krop og sjæl er klar til at indtage storbyen. Prøv f.eks. Bliss på Sloan Avenue, der smager lidt af Manhattan. Her kan du få både rubs, scrups og massage, og efter sigende herlige juicer. En anden mulighed er Elimis Day-Spa i Lancashire Court nær New Bond Street.

  Shopping i London

  Vi håber, du valgte en pedicure blandt dine behandlinger, for nu skal der shoe-shoppes! London byder på de største designere indenfor sko: Manolo Blahnik i Old Church Street, Christian Louboutin i Motcomb Street og Gina Shoes i Old Bond Street og Sloan Street. Sidstnævnte er desuden det perfekte sted, hvis én af jer står for at skulle giftes, da de udover designersko også har egen kollektion af brudesko og accessories.

  Intet tærer mere på én, end shopping, så tag en pause og nyd en lækker frokost på én af Londons mange tusinde restauranter, eller – hvis vejret tillader det – et to-go måltid på en bænk i f.eks. Hyde Park.

  Eftermiddagen byder selvfølgelig på mere shopping. Men for ikke at I skal trave byen rundt efter alle de gode ting, har nogle været så venlige at samle det hele under ét tag: Selfridges i Oxford Street. Her er alt, hvad en kvinde kan drømme om indenfor tøj, tasker, tilbehør, parfume og makeup. Og så en masse andet oveni. Tag jer endelig tid til at nyde f.eks. en stile drink eller kaffe i én af stormagasinet’s mange serveringssteder. Det mest perfekte vil naturligvis være et glas champagne i Champagnebaren.

  Sushi i London

  Efter Selfridges kan det anbefales at lave et pit stop på jeres hotel for at off-loade alle jeres indkøb. Når det er gjort, er det tid til en lækker middag. Sushi? OK – tag til den trendy restaurant Roka i Charlotte Street, hvor der serveres ægte japansk sushi i imponerende omgivelser. Og her er tale om både interiøret og de øvrige gæster.

  Natteliv i London

  Efter middagen er der mulighed for at sidde lidt ned og hvile fødderne i ét af London’s mange teatre. Hvad med at varme op til nattefest med en musical? Grease eller We Will Rock You? Eller et af de hundredvis af andre spændende tilbud… Men er det ikke lige teater I trænger til, kan i varme op på en af de mange barer med en Cosmopolitan eller fire.

  Når der skal danses og festes City Girl Style, foregår det på Pacha på Terminus Place ved Victoria Station. Her lover de sofistikeret underholdning til de evigt unge. Husk pas eller anden form for billede-ID.

  Hvor og hvornår I går hjem, er helt op til jer. God fornøjelse!

  Læs også: