London.dkLondon.dk - din rejseguide
London.dk - din rejseguide til London

  Storbyferie i London

  Er du til storbyferie, er London det perfekte valg. Her får du alt, hvad en storbyferie bør omfatte – museer, shopping, musik, teater, restauranter og natteliv. Samtidig er London verdenskendt for at være først med alt det nye, så selv en kort London storbyferie vil føre dig a jour med alt, hvad der er værd at vide om de nyeste trends.

  London er en storby med liv. Du vil aldrig komme til at kede dig, uanset hvilken retning dine interesser går i.

  Rigtig mange henlægger deres London storbyferie for at shoppe, og med god grund. London er et shoppemekka af højeste kvalitet. Du kan købe ALT i London – nyt og gammelt. Det kan godt være, at du ikke altid sparer penge, men udbud og varietet findes ikke ret mange andre steder i verden. Hvis shopping London Style bliver for meget, så tag en pause og nyd byens mange interessante museer. Der vil med garanti være noget, du finder interessant. Og skulle dagene ikke være nok til alt det, du gerne vil opleve på din London storbyferie, kan du tage nætterne i brug – London er åben døgnet rundt!

  Nyd en god middag på én af Londons tusindvis af restauranter, efterfulgt af en tur i teatret. Du kan peppe din London storbyferie op med enhver form for teater – klassiske dramaer, musicals, komedier, alternativt teater… Du vælger genren – London leverer varen! Og vil du hellere høre musik, har du hver dag mulighed for at komme til koncerter indenfor alle musikgenrer. Slut aftenen af med en drink på én af Londons mange pubber og barer, og er der stadig liv i dig kan du vælge og vrage mellem hundredvis af natklubber i London.

  Og glem så ikke, at London ikke kun er en ny, trendy storby. London har en lang og meget spændende historie, der er godt dokumenteret både på museer og i gadebilledet. Så husk at kigge både frem og tilbage i tiden, når du nyder din storbyferie i London.

  Men en London storbyferie behøver ikke tage pusten fra dig med det hektiske liv. London er også et perfekt mål for en afslappende storbyferie. Nyd Londons mange smukke parker, tag en stille sejltur på Themsen eller hengiv dig til skønheden i de mange kunstværker på Londons museer. Og husk så også, at en storbyferie i London er mere end aktiviteter. Det er også selve storbyen og dens stemninger, så nyd London på alle planer, så du får mest muligt ud af din storbyferie.

  Læs også: