London.dkLondon.dk - din rejseguide
London.dk - din rejseguide til London

  Børnevenlige spisesteder i London

  Når uret nærmer sig spisetid, kan det godt skabe lidt uro i geledderne, hvis man har børn med. Du kan ikke bare falde ind på det første og bedste spisested, men er nødt til at finde et sted, hvor børn er velkomne og kan spise den mad, der serveres.

  I London finder du et væld af børnevenlige spisesteder, som ikke bare byder børn velkommen, men som også gør deres måltid til en oplevelse lidt udover det, du finder på Mc Donalds eller Burger King.

  The Rainforest Café

  Hvis du i London ønsker at indtage et måltid i regnskoven, og give børnene et indblik i fremmed natur, kan et måltid i The Rainforest Café varmt anbefales. Her spiser du omgivet af vandfald, lyn og torden, regnbyger og regnskovens dyr og planter. Det er en stor oplevelse for store såvel som små. Børnemenu med to retter og sodavand koster omkring £12,00. Udover maden kan børnene også købe nogle af dyrene med hjem. Men bare rolig – der er tale om plys-versioner, og de kan købes i caféens forretning sammen med en masse andet regnskovsrelateret legetøj. Du finder The Rainforest Café på Shaftsbury Avenue 20 i West End.

  Café Rouge – børnevenligt brasserie

  At tage børnene med på fransk brasserie i London kan lyde som en lidt ambitiøs idé. Men ikke på Café Rouge i London. Her bliver der taget hånd om børnene på bedste vis med lækker børnemenu – bestående af hovedret, dessert og sodavand – for bare £5 samt en lille aktivitetspakke med fransk tema. Café Rouge findes 29 steder i London, så der skulle være mulighed for at finde en i nærheden. Se deres hjemmeside for adresser, menu, bordbestilling m.m.

  Hard Rock Café og Planet Hollywood

  Er dine børn mere til burger og rockmusik end til regnskov og franske fristelser, kan det også klares i London. London byder både på Hard Rock Café og Planet Hollywood. Her kan du nyde lækker amerikansk eller asiatisk mad ledsaget af lyd, billeder samt samleobjekter indenfor henholdsvis rockens og filmens verden. Begge steder har naturligvis også tilhørende forretninger til lidt souvenirshopping. Hard Rock Café finder du på på hjørnet af Old Park Lane og Piccadilly, mens Planet Hollywood ligger på Haymarket 57-60 mel-lem Piccadilly Circus og Pall Mall.

  Sticky Fingers i Kensington

  Lidt i samme genre finder du restauranten Sticky Fingers i Phillimore Gardens, Kensington. Restauranten ejes af Rolling Stones’ bassist Bill Wymann og temaet for restauranten er naturligvis rockmusik og Rolling Stones.

  Maden er lækker og stemningen god og afslappet (trods temaet), og I kan benytte besøget til at studere udsmykningen, der består af billeder, plakater, plader, instrumenter, m.m. fra bandets mange år på toppen. Børnemenu med hovedret, dessert og sodavand koster omkring £8 på Sticky Fingers.

  Indisk for børn

  Når du er i London, vil det næsten være synd ikke at prøve det indiske køkken. Èn af de mere børnevenlige indiske restauranter er Imli i Soho. Restauranten serverer indisk mad tapas-style med små retter, der giver mulighed for at smage mere. Priserne er rimelige og de tilbyder en mildt krydret børnemenu med 3 retter for cirka £6. Desuden tilbyder Imli også deres lækre mad To-Go, så du kan tage den med på picnic.

  Læs også: