London.dkLondon.dk - din rejseguide
London.dk - din rejseguide til London

  Planlæg – og spar tid og penge

  Hvis du vil bruge lidt tid ved din computer, inden du tager til London, er der penge at spare – og tid. Du kan i ro og mag sidde derhjemme og booke billetter til de af Londons attraktioner, du gerne vil besøge, og dermed springe den ofte lange kø ved billetsalget over. Der er også en del af attraktionerne, der giver rabat på deres online billetter, så det er vel det, man på godt dansk kalder en win-win situation.

  Spring køen over i London

  Af de største attraktioner, der tilbyder dig denne service er bl.a. pariserhjulet London Eye, Tower of London, Madam Tussauds, Tower Bridge museet og St. Pauls Cathedral. Men der er mange flere. Gå til goldentours.com for online booking, hvor du finder dem alle med direkte link til billetbestilling. Der kan du også forudbestille guidede ture, middage og teater samt en masse andre spændende aktiviteter i London og omegn. På denne måde sparer du tid ved ikke at skulle stå i kø ved de forskellige attraktioner.

  Teaterbilletter i London

  Teaterbilletter kan også forudbestilles. På visitlondon.com kan du finde gode oversigter over, hvad der går i Londons teatre netop nu, og booke billetter med store rabatter. Det er også der, du finder oversigt og booking-links til alle mulige andre events i London – koncerter, comedy og sågar kurser og workshops. Er det kun teaterbilletter, du er interesseret i, kan du nøjes med at besøge denne side.

  London Pass

  Sidst, men bestemt ikke mindst, kan du spare rigtig mange penge, hvis du anskaffer dig et London Pass. Kortet giver dig gratis adgang til mere end 55 af Londons mest populære attraktioner, og også her får du lov til at springe køen over. Udover fri entre giver et London Pass dig også rabat og særlige tilbud i forretninger og restauranter samt en London Guidebog, og hvis du vælger at få det inkluderet, er der også fri offentlig transport. Kortet kan købes med 1, 2, 3 eller 6 dages gyldighed.

  Så sæt dig ved tastaturet og planlæg din ferie i London nu – så kan du rigtig slappe af og nyde din ferie, når du kommer derover.

  Læs også: