London.dkLondon.dk - din rejseguide
London.dk - din rejseguide til London

  Sommerferie 2017

  Går du og overvejer, hvor din sommerferie i 2017 skal føre dig hen, skulle du overveje London. Sommerferie 2017 i en storby? Ja. Det er slet ikke så slemt, som du tror. London er den perfekte storby at holde sommerferie i, da den har alle de ting, man forventer af en sommerferie – plus storbyens mange muligheder. Og så er vejret altså bedre, end vi går og bilder os ind.

  Sol og frisk luft på din 2017 sommerferie

  Londons store udvalg af parker og grønne områder giver dig uendelige muligheder for at komme væk fra en hed storby i din 2017 sommerferie. Samtidig giver sommer i Londons parker dig et utal af tilbud til udendørsaktiviteter.

  En tur på vandet

  Themsen kan give din sommerferie 2017 i London et strejf af sejlferie. Her kan du komme ud og se London fra vandet på en af de mange river cruises, der tilbydes om sommeren. Se London centrum fra Themsen eller benyt dens længde til at komme ud af byen til ét af de mange spændende steder, Londons udkant byder på.

  En tur i vandet

  Themsen er fin at sejle på, men ikke til at bade i. Så hvad gør du, hvis du forlanger at din London sommerferie 2017 skal indeholde mulighed for lidt badeferie? Fortvivl ikke, selvfølgelig kan London levere varen. Så snart vejret tillader det, åbnet et væld af pools og ponds rundt om i London for svømme-, bade- og soppetrængende sommer-gæster. Flere af stederne er også velegnede til solbadning og udendørsaktiviteter.

  Ud af byen

  Selvom du vælger at holde sin 2011 sommerferie i London, betyder det ikke, at du skal holde dig indenfor bymuren hele tiden. Sæt en dag af til udflugt – hvad med Kew Gardens, Richmond, Hampton Court eller måske endnu længere væk?

  Spise ude

  I sommermånederne bliver begrebet ”at spise ude” helt bogstaveligt i London. Pubber, caféer og restauranter rykker udenfor i solen og sørger for, at du ikke skal holde London sommerferie indendørs, bare fordi du indimellem bliver sulten eller tørstig. Snup en pint under åben himmel og glæd dig over, at du valgte at henlægge din sommerferie 2017 til London!

  Læs også: