London.dkLondon.dk - din rejseguide
London.dk - din rejseguide til London

  Sikker online-betaling

  London.dk bruger den højeste sikkerhed for online-betaling med officielt godkendte sikkerhedsprocedurer. Du kan trygt bestille din rejse hos os.

  London.dk bruger SLL

  London.dk bruger sikkerhedsprotokollen SSL (Secure Socket Layer), som sikrer, at de oplysninger du indstaster undervejs i bestillingen bliver krypterede og ulæselige for andre. Vi har sikret os, at de oplysninger, som du afgiver ved betaling med Dankort, Visa/Dankort eller Mastercard, altid bliver beskyttet under overførelsen fra din computer. SSL er en garant for sikkerheden og en SSL løsning betragtes som en meget sikker kryptering. På www.betaling.dk kan du se, hvordan en SSL-betaling gennemføres.

  Du har selv mulighed for at checke, at krypteringen er aktiv – nederst i højre hjørne på din Internet browser kommer en gul hængelås til syne, når krypteringen er aktiv.

  London.dk bruger også DIBS

  London.dk bruger herudover også Dansk Internet Betalings System (DIBS), hvilket sikrer, at din betaling med kreditkort hos London.dk er sikkert og certificeret af Pengeinstitutternes Betalings Systemer (PBS). På www.dibs.dk kan du læse om sikker betaling med DIBS.

  Hvilke kreditkort kan du bruge hos London.dk?

  Hos London.dk kan du betale med Dankort, Visa/Dankort og Mastercard.

  Læs også: