London.dkLondon.dk - din rejseguide
London.dk - din rejseguide til London

  Cool og trendy shopping

  Shopping i London

  Stort set alle storbyer i verden kan byde på shopping, og de fleste af dem til en billig pris, men en rejse til London giver dig lige lidt ekstra: Trend, coolness og nyhedsværdi.

  Stort set alle større tøjdesignere har forretning i London, så du er sikret et enormt udvalg af high fashion på din rejse. Desuden er London centrum for street og urban wear, og det er især i denne kategori, at du i London kan finde de unikke ting, som du ikke kan shoppe andre steder.

  Langs Londons boulevarder ligger finder du tusindvis af forretninger med alt det, du kender fra andre steder i verden. Oxford Street er det klassiske valg, men du kan finde de samme varer i det mere charmerede Covent Garden, hvor du kan gå på shopping i de små, hyggelige gader.

  Udover mode, står London også øverst på shoppinglisten inden for boligindretning, bøger og musik. Long Acre har en maser af mærkevare-forretninger, Neal’s Yard har et omfattende udbud af økologiske butikker og Markedshallerne har brugskunst, gaver og tingeltangel.

  Læs også: