London.dkLondon.dk - din rejseguide
London.dk - din rejseguide til London

  Shopping for børn

  Det er ikke kun de voksne, der tager til London for at shoppe. Børn har også forstået konceptet, og har masser af steder i London til at boltre sig med deres hårdt optjente lommepenge (og far og mors kreditkort). Er der noget bedre for børn, end at blive sluppet løs i en spændende legetøjsforretning med lidt penge på lommen? I London finder du mange af slagsen, men der er især 3 vi gerne vil anbefale:

  Hamleys

  Hamleys i Regent Street er ikke blot en legetøjsforretning, det er et legetøjsimperium. Etage efter etage med plysdyr, legoklodser, fjernstyrede biler, dukker og meget, meget mere – og mulighed for at afprøve det meste af det. Der er med sikkerhed noget der tilfredsstiller børn. Rigeligt for flere timers shopping og underholdning, og skulle det blive for meget for dig, har de også sørget for en lille café, hvor du kan puste lidt ud.

  Benjamin Pollock’s Toyshop

  Benjamin Pollock’s Toyshop i Covent Garden er nok den mest berømte legetøjsforretning i London. Her finder du gammeldags, traditionelt legetøj, trælegetøj, håndlavet legetøj og ikke mindst de smukkeste legetøjs- og dukketeatre og hånddukker. En rejse tilbage i tiden, der tryllebinder både børn og voksne.

  Mystical Fairies

  Mystical Fairies ligger lidt udenfor centrum, i Hampstead. Forretningen hører bestemt ikke til de store, men er et sandt slaraffenland for små piger det elsker shopping.

  De har ALT, hvad små feer og prinsesser kan drømme om. Kostumer, tilbehør og lidt til indretning af pigeværelset derhjemme. En drøm i pink, glitter og glimmer.

  Shopping i stormagasiner

  Dertil kommer shopping i stormagasinernes legetøjsafdelinger, hvor især Harrod’s og Selfridges kan anbefales. Selfridges er også stedet for de lidt større børn og teenageres, da de har en hel etage med alle mærkevarerne indenfor tøj, sko og tilbehør til netop denne målgruppe. Harrod’s har udover legetøjsafdelingen også deres afdeling for souvenirs, der er et hit hos børn.

  Børn til gademarkeder

  Men også de mange gademarkeder er et godt sted for selv de helt små at shoppe. Her oplever de en verden af farver, lyd og dufte, og de kan finde småting, der er til at betale. Men husk at holde øje med dem – man bliver let væk i det store menneskemylder… Du bør tage dem med til f.eks. Covent Garden Market i West End, hvor der er noget for selv de helt små og udover shopping kan de blive underholdt af de mange gademusikanter og andre optrædende på pladsen og gaderne omkring Covent Garden. For de lidt større er Camden Market et godt sted med både tøj og tingel-tangel, der vil imponere vennerne derhjemme.

  Læs også: