London.dkLondon.dk - din rejseguide
London.dk - din rejseguide til London

  Restauranter til specielle ønsker

  Det er ikke alle mennesker, der bare kan falde ind på et hvilket som helst spisested, de støder på. Nogle har specielle ønsker eller krav, og må planlægge lidt hjemmefra. Det prøver vi på at hjælpe med ved herunder at nævne nogle af disse specialrestauranter, du kan finde i London.

  Kosher

  Bevis Marks The Restaurant, City – Londons fineste Kosher restaurant

  Reubens, Marylebone – Restaurant og Deli-diner

  Hvis du er villig til at tage lidt væk fra London centrum, er der masser af Kosher restauranter at finde i bydelene Edgware og Finchley.

  Økologisk

  The River Café, Thames Warf – Rose Gray’s berømte økologiske restaurant med 1 Michelin-stjerne. Dyr men dejlig.

  Bumpkin, Notting Hill – Et spisested med rustikke, økologiske retter. Stedet for ”city folk who like a little country living”.

  The Duke of Cambridge, Islington – En 140 år gammel pub der i nyistandsatte lokaler nu er en økologisk pub med et fristende menukort.

  Find flere økologiske restauranter

  Vegetarisk

  Manna, Primrose Hill – En af Londons ældste vegetarrestauranter med en meget fantasifuld tilgang til fremstilling af delikate, økologiske vegetarretter.

  Tibits, Centrum – Den hurtige løsning for vegetarer. Stor buffet med varme og kolde retter, som du kan spise på stedet eller tage med ud i byen. Centralt beliggende ved Regent Street.

  Saf, Belgravia – Vegetarrestaurant i den mere eksklusive ende – eller som de selv kalder det: ”Botanical Fine-dining”. Stort set alt på menukortet er tilberedt ved max. 48 grader celsius for at bevare smag og næring.

  Find flere restauranter for vegetarer, veganer og allergikere

  Fastfood

  Naturligvis er der både Burger King, McDonalds og et væld af andre burgerbarer, du kan ty til, hvis det skal gå hurtigt, eller hvis det er det, du foretrækker. Men der er altså andre og mere spændende måder at nyde fastfood i London.

  Fish’n’chips – på restauranter eller fra små take aways.

  Cornish Pasty – fås mange steder, men den bedste og mest ægte siges at være fra The Cove i Covent Garden.

  Pret A Manger – en kæde med udsøgte og sunde sandwiches og salater ”klar til at spise”.

  Pizza – på italienske restauranter eller fra de små pizzeria’er / pizza-boder rundt om i byen.

  Bagels – for enden af Brick Lane ligger en MEGET populær bagel-bager, Brick Lane Beigel Bake, hvor folk gerne står i kø langt ned ad gaden for en bagel. Lækkert og mættende og åben 24 timer i døgnet.

  Læs også: