London.dkLondon.dk - din rejseguide
London.dk - din rejseguide til London

  Pools og Ponds i London

  I London taler man ikke om pools, man taler om Lidos. En lido er et udendørs sted, hvor du både kan svømme og solbade, og ofte samtidig finde forskellige former for forlystelser og services. Der findes en del Lidos i London og omegn, men de mest centralt placerede finder du i Londons parker – se de mest populære herunder. Så husk at pakke badetøjet, hvis du tager til London i sommermånederne.

  Serpentine Lido – Hyde Park

  Fra 1. juli til 12. september er der åbent alle ugens dage på Hyde Park’s Lido. Det er et yndet badested for både Londoners og turister, og byder udover svømning i The Serpentine også på et soppebassin til børnene. Entrépriserne ligger fra £ 1 til £ 4 per person, men en familiebillet kan fås for £ 9. så har i mere end et barn med, kan det spare jer for lidt.

  Hampstead Heath

  Svømmefaciliteterne på Hampstead Heath er på mange måder helt unikke, og derfor verdensberømte. Det unikke ligger ikke blot i beliggenheden, men også i at svømning er inddelt i 4 forskellige kategorier. På selve Hampstead Heath finder du en badesø for mænd, en for kvinder og en fælles. Og på Parliament Hill finder du Lidoen med stor udendørs swimmingpool.

  Oasis – Covent Garden

  Det kan vist ikke blive meget mere centralt end Oasis Swimming Pool. Oasis er en udendørs pool (lido) beliggende for enden af Shaftsbury Avenue tæt på Covent Garden Marked. Sæt indkøbsposerne fra dig og kast dig i det svalende vand midt i et af Londons travleste kvarterer.

  Læs også: