London.dkLondon.dk - din rejseguide
London.dk - din rejseguide til London

  Påskeferie i London

  En storby med dekorerede æg, harebasser, nuttede kyllinger og lam? Det må være påskeferie i London.

  Det er altid et godt tidspunkt at tage på ferie i London, men en London påskeferie er speciel anbefalelsesværdig. Dels er foråret kommet til byen og dels flyder London over af specielle påskeaktiviteter for både børn og voksne. London er en storby, der hæger om traditioner, og i forbindelse med påsken har de masser af hyggelige traditioner, der bliver genoplivet år efter år. Nogle af dem er:

  • London bliver pyntet op til påske. Både gader, parker og butikker vrimler med påskens symboler og giver London, såvel som din påskeferie, et ekstra farve-kick.
  • Butikkerne bugner af gode påske-tilbud og -udsalg, der kan gøre din påskeshopping i London til en rigtig god forretning.
  • Kew Garden arrangerer ”Easter Egg Hunt”, hvor børnene kan gå på påskeægge-jagt i den smukke have og ydermere deltage i specielle arrangementer, der skifter fra år til år.
  • Eller hvad med at opleve de rigtige, levende påske-dyr – kyllingerne, lammene og kaninerne – helt tæt på ved et besøg på én af Londons mange City Farms? Der vil også på flere af dem være specielle påskearrangementer i og omkring påskeferie i London.
  • Mange af Londons attraktioner og museer arrangerer påske-events for børn og voksne – også nogle af de steder, du normalt ikke ville forbinde med påske: Historiske, skræmmende, økologiske og musikalske. London påske er uden grænser.

  Udover de traditionsrige events, vil du hvert år kunne se nye, spændende påske-tiltag dukke op i London, så følg med her på london.dk og på de mange andre London-sites på nettet, når tiden nærmer sig påske, og find de påske-events, der passer dig bedst.

  Hvis du allerede har besluttet, at din påskeferie skal gå udenlands, så lad London blive destinationen. Og hvis ikke du har besluttet noget endnu, så overvej London. Du vil med sikkerhed blive så overbevist, at du vil vælge at komme tilbage i mange af dine påskeferier fremover.

  Klik på Bestil-knappen, og lad os hjælpe dig med at booke den perfekte påskeferie i London.

  Læs også: