London.dkLondon.dk - din rejseguide
London.dk - din rejseguide til London

  Parker i London

  Vel er London en moderne storby, men overalt i byen finder du de grønne åndehuller, som London også er blevet kendt for – Parkerne! Londons parker byder på frisk luft, fuglekvidder, græs under fødderne og mulighed for både afslapning og aktivitet. Lige midt i London.

  London parker kommer i alle størrelser, fra de nærmest mikroskopiske privatparker tilknyttet beboelsesejendomme til de gigantiske med søer, skove og haver. Men fælles for London parker er, at de er et tilbud til dig som træt London-turist med behov for et pusterum eller et sted at nyde din frokost under åben himmel.

  De største og mest kendte parker i London…
  ..er Hyde Park/Kensington Gardens og Regent’s Park. De er gode mål for heldagsture, hvor du kan nyde naturen, holde picnic, tage en løbetur eller bare slentre rundt og nyde livet. Du kan læse meget mere om parker i London her på london.dk:

  Hyde Park/Kensington Gardens
  Regent’s Park

  Alle de andre parker i London
  Vi vil undlade at liste ALLE London parker her, men nogle af de mere anbefalelsesværdige bør du have med. St. James’s Park lige ved Buckingham Palace er et yndet frokoststed for kontorfolket. Men det er også en smuk London park med masser af fugleliv i søen. Er der ingen ledige bænke i St. James’s Park, kan du gå over på den anden side af vejen, hvor du finder Green Park. Her er lidt mere plads og lidt længere mellem de besøgende.

  Lidt længere væk fra Londons centrum kan du nyde Hampstead Heath, der er et meget stort, åbent område med masser af muligheder for fysisk udfoldelse. Her finder du både skov, eng, søer og hede, og der er – især i løbet af sommermånederne – masser af aktiviteter som koncerter, teater og tivoli. Sidst men ikke mindst er det her du finder en af de smukkeste udsigter over London.

  Mere end ”bare” en park i London er Richmond Park. Det er et vidunderligt naturreservat, der kan give dig store oplevelser. Dyreliv, planter, søer og smukke haver. Et måltid eller en kop te i det gregorianske mansion Pembroke Lodge & Gardens. Muligheder nok til en heldagstur.

  Sport og motion i London parker
  Hører du til dem, der gerne holder ferie, men helst ikke vil undvære din daglige motion? Tag roligt til London. Parkerne i London giver dig et bredt udvalg af sportsaktiviteter fra løb og tennis til rollerskating og svømning.

  Læs også: