London.dkLondon.dk - din rejseguide
London.dk - din rejseguide til London

  Om London.dk

  ”Den, der er træt af London, er træt af selve livet.”

  – forfatter Samuel Johnson

  Skrevet af kærlighed til London

  London.dk er en online rejseguide, der er skrevet af folk, som kender og elsker London efter mange ophold og rejser til den by, som vi regner for at være europas storby nr. 1. Vi har derfor forsøgt at lave en London rejseguide, der formidler gratis, opdaterede informationer om London, så andre kan få det bedste ud af byen.

  Få overblik over London

  London er en kæmpemæssig by, som virker overvældende ved første øjekast. Vi har derfor forsøgt at skrive vores artikler, så du får ideer til de bedste oplevelser i London uden at miste overblikket. Desuden har vi skrevet en række artikler om praktiske oplysninger om lufthavne, transport i London m.m., som er rar information at have ved hånden i forbindelse med din rejse.

  Skriv dine egne rejsetips

  Vi har forsøgt at skrive så præcist og dækkende som muligt om oplevelser og områder i London, men du er velkommen til at skrive til os, hvis du har et London rejsetip, som vi mangler. Under hver artikel findes der et kommentarfelt, som du kan skrive dine rejsetips og få dem vist på London.dk.

  Rejsebestilling til London

  Hos London.dk kan du også bestille din rejse til London. Vi opdaterer hver time priserne på de billigste flybilletter fra alle lufthavne i Danmark samt de bedste, centrale hoteller i byen.
  Bestil en flybillet til London
  Find et centralt hotel i London
  Bestil fly og hotel i London

  Sikker online-betaling

  London.dk bruger Secure Socket Layer (SSL), hvilket er din garant for, at dine betalingsoplysninger undervejs i bestillingsforløbet bliver krypteret og ulæselige for andre.

  London.dk bruger herudover også Dansk Internet Betalings System (DIBS), som sikrer, at din betaling med kreditkort hos London.dk bliver gennemført sikkert og certificeret af Pengeinstitutternes Betalings Systemer (PBS).

  Salg- og leveringsbetingelser hos London.dk

  Vores tekniske leverandør af rejser er FDM travel. Når du køber en rejse til London gennem os, gælder der følgende betingelser:
  Salg- og leveringsbetingelser

  Kontakt os

  Her kan du komme i kontakt med os

  Venlig hilsen
  Redaktionen London.dk

  Læs også: