London.dkLondon.dk - din rejseguide
London.dk - din rejseguide til London

  London OL rejser – nu og i 2012

  London OL består ikke bare af de officielle olympiske lege i 2012. Allerede nu finder en lang række events og forberedelser sted, som du kan opleve på rejser til London. Sammensæt din rejse til London nu og tag forsmag på OL. 

  Hvornår er London OL 2012 præcist?

  Fra den 27. juli til 12. august 2012 vil alle verdens øjne være rettet mod London, og dette er højdepunktet for London OL rejser. Igen fra 29. august og frem til 9. september 2012 er London vært for de para-olympiske lege. Klik og læs mere om London OL 2012 på den officielle hjemmeside. Du kan bestille London OL billetter her.  Eller læs mere herunder om de mange spændende forberedelser og events, som allerede er i gang.

  London kultur-OL 2012 er startet!

  Allerede nu kan du opleve de mange forberedelse til London OL 2012. Londons kultur-OL er nemlig i fuld gang og fortsætter helt frem til OL officielt starter i 2012. Se det spændende kulturprogram her og bestil billigt fly+hotel til din London OL rejse, når tiden nærmer sig. Husk at du kun er dækket af rejsegarantifonden, hvis du bestiller fly og hotel hos samme rejseudbyder.

  Se de nye OL bygninger i London

  Byggeriet af arkitektonisk særprægede stadions og arenaer til London OL er allerede i fuld gang i og omkring storbyen.

  Oplev de mange spektakulære, nye bygninger og faciliteter, som meget vel kan blive nye ikoner for London i stedet for velkendte ikoner som fx Wembley Stadium.

  Sammensæt dine London OL rejser med nye og gamle seværdighederne såvel som live sport i London.

  OL i London bydelen Stratford
  En stor del af OL i London, kommer til foregå i bydelen Stratford i London. Her er man lige nu ved at gøre klar til at OL indtager bydelen. Læs mere om OL i Stratford.

  Men der sker også en masse i Stratford inden OL, allerede nu er der masser af oplevelser i Stratford. Læs mere om Stratford inden OL.

  London OL historie

  Når London i 2012 er vært for de olympiske lege, vil det være en af de største begivenheder i London i artier. Men det er faktisk ikke første gang London er vært for OL. Både i 1908 og igen I 1948 var London vært for OL. Klik og læs mere om London OL historie

  Læs også:

  Tags:  ·