London.dkLondon.dk - din rejseguide
London.dk - din rejseguide til London

  Luksus camping I London Zoo – A night at the Zoo?

  Glem alt om små telte, våde soveposer og morgenkaffe fra primus på en dansk pløjemark. Hvis din drøm er at overnatte i et komfortabelt indrettet telt med god plads, hvor du kan falde i søvn til lyden af vilde dyr og cikader; vågne op til den smukke lyd af eksotiske fugle og en løves knurren, så har vi lige noget for dig:

  London Zoo Luxury Camping
  I perioden 23. – 27. maj 2012 har du mulighed for at booke dig ind til en overnatning med luksus camping i London Zoo. Aftenen stater med en udsøgt middag med vine, mens førende eksperter fortæller om dyrene i zoo og deres liv. Efter middagen drager I ud på en fakkel-tur i Zoo med guide, hvor I kan sige pænt godnat til alle dyrene. Natten spenderer du i et 2-personers luksustelt med behagelige senge, natbord og læselampe. Der er naturligvis sørget for både sengetøj, linned og håndklæder, så du skal kun medbringe din egen pyjamas og tandbørste.

  Efter en behagelig nats søvn vil du blive vækket af lydene fra de første dyr, der vågner – det mest behagelige vækkeur du nogensinde vil opleve. Efter en Full English Breakfast bliver du taget med på en Godmorgen-tur i Zoo, hvor du kan se dyrene vågne. Herefter er du velkommen til at blive i Zoo resten af dagen og på egen hånd gå på opdagelse blandt alle dyrene og de spændende aktiviteter, London Zoo har at byde på.

  London Zoo har i alt 8 telte til luksus camping sat op forskellige steder i Zoo. Det betyder, at en nats gruppe aldrig kommer over 20 personer, og din nat kan du nyde med dyrene som dine eneste naboer.

  En overnatning koster £225-250 per person ved 2 personer i et telt. Mad, drikke, sengelinned m.v. er alt sammen inkluderet i prisen. Du kan booke din luksus camping på London Zoos hjemmeside, hvor du også finder yderligere oplysninger om både luksus-camping og alle de andre spændende ting, London Zoo har at byde på. Men skynd dig – pladserne er meget begrænsede.

  Læs også: