London.dkLondon.dk - din rejseguide
London.dk - din rejseguide til London

  London Tours – lidt ud over det sædvanlige

  Lad dig ikke skræmme af tanken om en sightseeingtur med guide, konceptet har udviklet sig til noget mere udholdeligt, end for bare få år siden. Nu kan du tilmelde dig ture for enhver smag og enhver interesse hos de mange udbydere, der findes i London. Selskabet Golden Tours har et meget bredt udvalg af ture og arrangementer, og hvis du booker din tur online allerede nu, er der penge at spare.

  Er du førstegangsbesøgende i London, kan det være en god idé at tage én af de ture, der viser dig alle byens highlights. Tag f.eks. ”Gems of London”, der inkluderer både St. Paul’s Cathedral, Tower of London og kronjuvelerne, et river cruise og en tur i London Eye. Hvis du vil tag den helt store tour, kan det anbefales at købe billetter til den 10 timer lange tur ”The Total London Experience”, hvor du udover Gems-turen også får Buckingham Palace, Chancing of the Guards, Household Cavalry Museum og pub-frokost i Covent Garden.

  Hvis du gerne vil se noget af alt det interessante, der ligger udenfor London, tilbyder Golden Tours hel- og halvdagsture til bl.a. Bath, Stratford, Oxford, Cotsworld og Winsor, og du kan endda få en privat rundvisning ved Stonehenge.

  I den mere specielle ende af tour programmet kan du deltage i en gåtur i Jack The Rippers blodige fodspor med eller uden en tur i London Dungeons, eller du kan deltage i en middelalder-banket til højbords med Henrik VIII og hans yderst underholdende undersåtter.

  Endelig kan det anbefales at tage med på turen London by Night, hvor du kan opleve det usædvanligt smukke syn, London er, når den er oplyst efter mørkets frembrud.

  Find mange flere ture og events samt oplysninger om tider og priser på Golden Tours’ hjemmeside, hvor du også kan booke dine ture online.

  Ture med dansk guide

  Ønsker du at blive guidet rundt i London med en dansk guide tilbyder guiden Kaare Nielsen en masse forskellige guidede ture i London. Her kan du både komme rundt i London med bus eller på gåben og se alt fra de traditionelle seværdigheder som Tower of London og British Museum til alternative attraktioner som den olympiske park, der er ved at blive bygget.
  Derudover har du også mulighed for selv at skræddersy din egen guidede tur rundt i London.
  Læs mere om guidede ture med dansk guide

  Læs også: