London.dkLondon.dk - din rejseguide
London.dk - din rejseguide til London

  London marts 2017

  Kensington Palace – What to see frem til 2017
  På Kensington Palace kan du året rundt opleve den fantastiske udstillinger, med kendte designere og kunstnere. Der har været udstillinger med bl.a. Vivienne Westwood, William Tempest og Stephen Jones, som forvandlede slottets værelser til en hyldest til 7 prinsesser, der alle har boet på Kensington Palace. Lyde, lys, farver og glimmer omfavnede gæsterne i alle rum og de fantastiske kjoler, som ikke kan betegnes som andet end kunstværker, var perlen på denne tiara af unikke udsmykninger. Træd ind i en fortryllende verden på Kensington Palace. Find de detaljerede oplysninger på Kensington Palace’s hjemmeside.

  St. David’s Day – 15. marts 2017
  St. David’s Day er Wales’ nationaldag, hvor deres helgen St. David fejres. Udenfor Wales er det en fejring af Wales og det, der kommer ud af Wales. Selvom begivenheden ikke er nær så stor som irernes St. Patrick’s Day, vil du 15. marts finde fest og fejring på mange pubber og restauranter, og det forventes også, at man igen i år afholder True Tast Welsh Produce Market, hvor du kan opleve – og smage – Wales’ produktion af mad og drikke samt regionens friske råvarer.

  Maslenitsa Russiona Festival (Gratis) – 6-12. marts 2017
  På Trafalgar Square kan du i starten af marts helt gratis opleve en festival for russisk kultur. Der er musik med russiske kunstnere fra rock til opera og dans med Moscow State Ensable of Dance samt en række af store russiske navne indenfor bl.a. stand-up og TV. Der vil også være mulighed for at smage delikatesser fra det russiske køkken.

  Pancake Day – 28. marts 2017
  I forbindelse med fastelavn har man i UK en mange hundrede år gammel tradition for at afholde Pancake Day. På denne dag kan du – udover at spise pandekager – opleve de yderst underholdende Pandekageløb. Her konkurrerer store som små om at vende pandekager i luften mens de løber. Lidt tættere på dagen vil vi vende tilbage med Pancake Race London og andre events i London.

  Disney On Ice – 26. december 2016
  Wembley Areana skifter græstæppet ud med is, når Disney on Ice kommer på besøg 5 dage i decembers med deres show ”Frozen”. Her kan du opleve alle de populære Disney-figurer i et fantastisk show, fra Mickey og Minnie til Buzz Lightyear. En rigtig god oplevelse for hele familien. Men skynd dig at bestille dine billetter – de bliver revet væk! Se alle detaljerne og book dine billetter på Disney’s hjemmeside.

  Ideal Home Show – 24. marts – 9. april 2017
  I 3 uger åbner Earls Court dørene for The Ideal Home Show 2017. Her finder du ALT, der har med boligindretning at gore – DIY, tapeters modefarver, lav en gammel sofa ny og trendy, o.s.v., o.s.v. Masser af workshops og shows med alle de kendte indretningsarkitekter og designere fra TV og ikke mindst masser af inspiration. Se mere om showet og køb dine billetter med rabat på Ideal Home Show’s hjemmeside.

  Rugby – England vs. Skotland – marts 2017
  Den internationale Rugbyturnering RBS 6 Nations afholder i denne sæson 3 af deres kampe på Twickenham Rugby Stadium i London. I midten af marts er det England mod Skotland. Vil du opleve denne kamp live, kan du finde detaljerne om arrangementet og billetbestilling på RBS6nations’s hjemmeside.

  St. Patrick’s Day – 17. marts 2017
  Dette er ikke længere blot en dags hyldest til og fejring af den irske helgen St. Pa-trick – det er en ugelang fest, der fejrer alt irsk. St. Paddy’s (som dagen også kaldes) fylder London’s gader, pubber og barer med optog, musik, dans og – ikke at forglemme – en lind strøm af Guinness. Alt bliver farvet grønt og pludselig er et firkløver ikke så svært at finde i London… Hovedattraktionerne finder sted omkring det store St. Patrick’s Day optog gennem byen og på Trafalgar Square, hvor der afholdes en stor festival med musik og dans. Men over hele byen kan du finde arrangementer, og de fleste restauranter har special-menuer i dagens anledning. Tag med til en af årets største fester og bliv irsk for en dag – eller en uge.

  The Oxford and Cambridge University Boat Race – 2. april 2017
  En af de ældste sportsbegivenheder i verden er The Boat Race på Themsen. Her mødes Oxford og Cambridge åre til åre og ror den ca. 4 km lange tur fra Putney Bridge til Chiswick Bridge. Det er et spørgsmål om ære, og dermed en alvorlig sag, som ca. 250.000 mennesker møder op for at se hvert år. I år bliver det 157. race og indtil videre ligger Cambridge lun i svinget med en føring på 80-75. Så hvis du er i London den 2. apil, bør du komme ned til Themsen og deltage i festlighederne. Du kan også vælge at se hele seancen på storskærm i f.eks. Bishops Park. Læs meget mere på The Boat Race’s hjemmeside.

  Læs også: