London.dkLondon.dk - din rejseguide
London.dk - din rejseguide til London

  London april 2017

  Head of the River Race – 19. marts 2017
  Søndag d. 19. marts kl. 13.30 skydes der af til en af Londons største ro-begivenheder (oppe på siden af The Boat Race, der finder sted ca. 1 uge tidligere). Head of the River Race (HORR) er en regatta, der startede i 1926 og hvert år samler roere fra hele verden for at konkurrere i langdistanceroning for at blive Head of the River – i år forventes 400 hold at deltage. Der skal tilbagelægges ca. 7 km fra Mortlake til Putney og hele vejen har du mulighed for at heppe på din favorit og desuden deltage i den fest det er, fra tidligt på dagen til efter løbet er slut. Du kan følge med i detaljerne på HORR’s hjemmeside.

  Rocky Horror Show sing-a-long – 23. marts 2017
  Man har ofte set fremvisninger af den berømte film ”Rocky Horror Show” fra 1975, hvor publikum totalt overtager biografen med udklædning, kødkastning og høj med-sang til alle sangene. Men i Prince Charles Cinema i Leicester Place er det ikke bare en mulighed – det er hele pointen med forestillingerne. Mød op til pre-show opvarmning, nyd et lille glas og gå derefter ind i salen for at se, agere og synge filmen. Der er sangtekster på lærredet, hvis du ikke lige kan dem alle sammen udenad. Premier for bedste udklædning. Se meget mere på sing-a-long’s hjemmeside eller Prince Charles Cinema’s hjemmeside.

  Mother’s Day – 27. marts 2017
  Vil du virkelig overraske din mor på mors dag i år, kan du jo invitere hende på en sviptur til London, hvor man fejrer mors dag den 27. marts og ikke i maj som i Danmark. Og mens i er der, er der masser af muligheder for mor-forkælelse: Start med lidt shopping, så en lækker spa-behandling efterfulgt af enten frokost eller en hyggelig afternoon tea. Og endelig en tur i teatret – må vi foreslå Mamma Mia? En tur, der VIRKELIG vil overraske enhver mor.

  London Marathon – 27. april 2017
  Kom og løb med – eller tage plads på sidelinien langs ruten. Det årlige London Marathon afholdes den 27. april og tiltrækker udover de 30.000 løbere fra hele verden også en massiv mængde tilskuere. Det er en fantastisk begivenhed at overvære, men selv om det ikke har din interesses, skal du være opmærksom på, at store dele af London er lukket for trafik den dag. Se ruten og andre detaljer på London Marathon’s hjemmeside.

  St. George’s Day – 24. april 2017
  Den britiske nationalhelgen St. George fejres hvert år den 24. april, men begivenheden er større, end hvad én dag kan rumme, så festlighederne starter som regel ca. 1 uge før. Du vil finde optog, underholdning, musik og mad, og som vanligt, når der er fest i London, er Trafalgar Square midtpunktet for begivenhederne. Masser af spænding og underholdning fr hele familien. Vi vender tilbage med detaljerne om arrangementer, når vi kommer lidt tættere på datoen.

  Påske – 16. april 2017
  Hvad med at holde påske i London? Byen er pyntet op med æg og nuttede påskeharer og både forretninger og restauranter bugner af gode påsketilbud. Rundt om i London afholdes store og små events i anledning af påsken og du kan finde masser af underholdning for både børn og voksne.

   

  Læs også: