London.dkLondon.dk - din rejseguide
London.dk - din rejseguide til London

  Hussein Chalayan Exhibition Highlights

  Hvis du rejser til London inden 17. maj 2009, kan du opleve udstillingen Hussein Chalayan Exhibition Highlights på London Design Museum. Udstillingen viser Chalayans fantastiske og eksperimenterende arbejde gennem 15 år. Chalayan er to gange blevet kåret som Årets Britiske Designer og er nu kreativ direktør på Puma. Udstillingen finder sted på London Design Museum, som er verdens førende museum for moderne design, fra møbler og grafiske elementer til arkitektur og industriel design.

  Chalayan på London Design Museum
  Chalayan har tidligere ikke bare arbejdet med design og mode, men også med arkitektur, filosofi, antropologi, videnskab og teknologi. Alle disse fag kommer til udtryk i udstillingen Hussein Chalayan Exhibition Highlights, som du kan opleve, når du rejser til London og besøger London Design Museum.

  Se følgende højdepunkter:

  Airborne tilfører moden den seneste LED teknologi – oplev en enestående kjole med Swarovski krystaller og mere end 15.000 blinkende LED lys.
  Before Minus Now er en kjole fremstillet af materialer brugt i fly. Kjolens form kan ændres og betjenes med en fjernbetjening.
  Readings er en kjole, som består af mere en 200 lasere i bevægelse. På denne måde fremstår kjolen i sig selv som et lysshow.
  Afterwords udforsker idéen om at sammenblande arkitektur med mode. Kjolen består af arkitektoniske dele, som man samtidig kan bruge som påklædning. Møbler omdannes i dette koncept til tøj.

  Hvor ligger London Design Museum?
  Når du rejser til London og vil finde London Design Museum, skal du ikke lede lang tid. Museet ligger belejligt på Shad Thames lige ved siden af Tower Bridge og helt ud til Themsen. Adressen er:

  Design Museum
  Shad Thames
  Bermondsey
  SE1 2YD

  Udstillingen kører fra 22. januar – 17. maj 2009.

  Åbningstiderne er dagligt fra kl. 10 – 17.45

  Læs også: