London.dkLondon.dk - din rejseguide
London.dk - din rejseguide til London

  Gastropubs

  Der er delte meninger om det forholdsvis nye begreb Gastropubber, der er dukket op overalt i London – og resten af England. Det er ikke alle, der er begejstrede for at man tager de gamle, traditionelle pubber og omdanner/ombygger dem til trendy restauranter, der lægger større vægt på god mad, end på en hyggelig pint. Men uanset meningerne, er det noget der er kommet for at blive. Og du bør unde dig selv at besøge bare en enkelt, mens du er i London.

  The Old Ship, Hackney

  The Old Ship er mere end blot en gastropub, det er også et Urban Inn (hotel). Og udtrykket Inn er i denne forbindelse tvetydigt, for det står ikke kun for hotel, men også for det at være In. Hotellet består at 10 såkaldte boutique-hotelværelser (= individuelt trendy design) til en yderst overkommelig pris. Men The Old Ship’s restaurant er en gastronomisk og stemningsfyldt oplevelse, hvor du kan nyde engelsk mad med et moderne twist som f.eks. engelsk tapas, og skylle efter med en ale eller et glas engelsk vin – yep, engelsk vin!

  Beliggenhed: 2 Sylvester Path, Hackney

  The Cow, Notting Hill

  The Cow Pub & Dining Rooms i hjertet af Notting Hill er ejet af Tom Conran (søn af designeren Terence Conran) og er et meget populært sted blandt de lokale kendisser. Her kan du enten spise i pubben eller i restauranten, men fælles for begge steder er god europæisk mad med vægt på skaldyr – The Cow’s signaturret er Østers & Guinness. At være søn af en designer fornægter sig ikke i indretningen, der dog er langt mindre moderne end faderens stil, og oser af tradition, hygge og stemning.

  Beliggenhed: 89 Westbourne Park Road, Notting Hill

  Lots Road Pub & Dining Room, Chelsea

  Lige ved Kings Road kan du besøge denne prisvindende gastropub Lots, der lægger stor vægt på kvalitet i deres mad og udelukkende anvender de bedste råvarer. Menukortet byder på en bred vifte af retter, der er et mix af nyt og traditionelt engelsk med en tydelig inspiration fra det sydlandske køkken.

  Beliggenhed: 114 Lots Road, Chelsea

  Læs også: