London.dkLondon.dk - din rejseguide
London.dk - din rejseguide til London

  Forlystelsesparker

  På din ferie i London med børn, er det oplagt at få leget, grinet og skreget af bare fryd i en af Londons forlystelsesparker. Herunder kan du læse om tre sjove forlystelsesparker – eller temaparker, som de også kaldes – som du og dine børn bør prøve i London.

  Chessington World of Adventures & Zoo

  Chessington World of Adventures & Zoo er en temapark i det sydvestlige hjørne af London, omkring 10 minutters gang fra Chessington South Station. Parken slog dørene op i 2008 og har masser af forlystelser fordelt på 10 områder med hver deres tema og et SEA LIFE center.

  Thorpe Park

  Thorpe Park er for dig, der ønsker et adrenalin kick eller to! London forlystelsesparken Thorpe Park ligger i det sydvestlige hjørne af byen og her finder du nogle af de sjoveste rutsjebaner i Europa.

  Du skal være opmærksom på, at Thorpe Park er lukket om vinteren fra omkring november til marts.

  Læs her om, hvordan du kommer til temaparken Thorpe Park fra det centrale London med offentlig transport.

  Legoland Windsor
  Oplev den britiske udgave af Legoland i London. London forlystelsesparken Legoland er lukket om vinteren fra midt i november og åbner midt i marts.

  Du kommer let til temaparken med offentlig transport – det tager cirka 30 minutter med tog fra London Paddington til Windsor & Eton Central via Slough eller direkte fra London Waterloo til Windsor & Eton Riverside. Læs mere om transporten til Legoland Windsor her.

  Læs også: