London.dkLondon.dk - din rejseguide
London.dk - din rejseguide til London

Billige flybilletter til London

  Her på London.dk kan du sammenligne priser og afgangstider på London fly fra Danmark. Vi henter dagligt de bedste London fly tilbud til dig, så du får overblik over pris, flyselskab, rejsetidspunkter og rejserute.

  London.dk bruger en sikker internetbetaling med SSL og DIBS. Vi gør det til en smal sag at finde det rigtige fly til London – klik på banneret til højre og se de mange, billige fly til London.

  Lufthavne i London

  Du skal være opmærksom på, at London har flere lufthavne: Heathrow,GatwickStandsted og London City Airport, der alle beflyves fra Danmark. Check derfor altid på forhånd, hvor du lander med dit London fly fra Danmark. Alle lufthavnene ligger alle – på nær City Airport – lidt udenfor London, men har rigtig gode forbindelser med tog, bus og undergrund ind til London centrum. Det er vigtigt, at du inden afrejse checker, hvilken af lufthavnene din London flybillet sender dig til, så du på forhånd kan planlægge din transport fra lufthavnen og ind til selve London og tilbage igen.

  Fly til London fra Danmark

  Når du skal med fly til London fra Danmark kan det ske fra både København og Billund. Nogle af de mest benyttede fly mellem London og Danmark er SAS og British Airways samt lavprisselskaberne Easy Jet, Cimber, Ryan Air og Norwegian, men også selskaber som Lufthansa, KLM og Air France har fly til London fra Danmark.

  De fleste London fly fra København og Billund er direkte med en rejsetid på ca. 2 timer. Men vær opmærksom på, at nogle afgange er med skift i én anden europæisk lufthavn, hvilket vil gøre rejsetiden på din London fly rejse betydelig længere.

  Vi kan her på london.dk hjælpe dig med at finde de billige flybilletter til London. Vores søgemaskine gør det enkelt for dig at finde lige præcis det London fly, der passer dig bedst. Klik på linkene herover og find din billige London flybilletter.

  London flybilletter

  Aldrig før har London flybilletter været så billige som lige nu. Både lavpris-selskaberne og de større flyselskaber lokker med flybilletter, du ikke kan modstå. Så benyt chancen, og book en billig flybillet til London, og få en ferie i verdensklasse.

  Læs mere om transport til og fra de forskellige lufthavne.

  Læs også: