London.dkLondon.dk - din rejseguide
London.dk - din rejseguide til London

  Efterårsferie i London

  Efterårsferien er en oplagt mulighed at benytte til en lille tur til udlandet, og her er London det perfekte rejsemål. Hvad enten det er en weekendtur eller flere dage, man vil afsted, har vi lige de guides, du har brug for for at få udforsket London.

  Turist i London
  Hvis du aldrig har været i London eller ønsker du som tilbagevendende turist at besøge seværdighederne igen, kan du her læse om de største seværdigheder i London. Byen byder blandt andet på det majestætiske Buckingham Palace, hvor de royale holder til, det historiske Tower of London, den travle og inspirerende shoppe-gade Oxford Street og meget, meget andet.

  Shoppingmekka uden lige
  Hvis man er på udgik efter et godt sted at shoppe, er London et virkeligt godt bud. Udover trendy butikker med designertøj, kan man også finde små, hyggelige specialbutikker, boghandlere og vintagetøj. Find en guide til shopping i London her.

  Lækker mad i London
  Om du er madentuhusiast eller ej, byder London på madoplevelser, du sjældent vil glemme. Her kan du læse om spisesteder i London. Der er alt fra traditionel britisk mad til spændende indiske og pakistanske retter, der sætter sanserne og smagsløgene i gang. Og hvad skal man lave efter en dejlig middag? På en af de mange hyggelig pubs, selvfølgelig!

  Uforglemmelige aftner
  Pubberne er en stor del af britisk kultur. Det er næsten ligesom at træde ind i en hyggelig stue, hvor man føler sig hjemme med noget afslappende musik eller fodboldkamp på tv’et. Her kan du læse vores guide til pubber i London. Hvis man rigtig skal ud at feste og danse hele natten, kan man finde lige, hvad der passer til ens humør og personlighed. Der er alt fra super smarte klubber og diskotekter til barer for homoseksuelle. Nattelivet kan du læse om her.

   

   

  Læs også: