London.dkLondon.dk - din rejseguide
London.dk - din rejseguide til London

  Drengedag for drengerøve

  En herretur til London kan være mange ting, men når mænd – uanset alder – samles i nogle dage, er det næsten uundgåeligt, at der ikke på et eller andet tidspunkt går ”drengerøv” i den. Skal du til London med vennerne, kan I tage en dag ud til at være drengerøve, og foretage jer noget i denne stil:

  Sightseeing på mountainbike

  Efter en solid engelsk morgenmad, kan det være rart at få rørt sig lidt. Så hvad med at leje en fed mountainbike og køre en tur langs Themsen. På den måde får I motion og sightseeing på én gang, og dermed god samvittighed til at skeje ud resten af dagen.

  Cykler kan bl.a. lejes hos London Bicyckle Tour Company, der også arrangerer guidede ture på cykel.

  En tur på Golfbanen

  Så er det blevet tid til Golf. Selvom du befinder dig i en storby, er det stadig muligt at spille golf. Urban Golf ligger 3 steder i London, Kensington, Soho og Smithfield. Vi anbefaler i denne forbindelse den i Kensington, da den ligger tættest på resten af dagens program, men find selv den der passer jer bedst. Hos Urban Golf kan I spille golf i simulatorer, der har 50 kendte baner at byde på.

  Herrefrokost

  Uden mad og drikke… nu skal heltene have frokost, og hvad kan være bedre end Frankie’s Italian Bar & Grill i Knightsbridge, ejet og indrettet af den berømte kok Marco Pierre White. Her kan i nyde en pizza, en bøf eller en burger i mandige læderstole i skæret af de mange disco-kugler. Skulle kuglerne i loftet tage en lille bid af jeres mandom, vil I få den tilbage under dagens næste aktivitet. Hop på en Sub og tag til Canary Wharf, hvor I skal være Action Heroes for en time eller to på The Paintball Centre.

  På pub

  Efter sådan en omgang er det vis på sin plads at geare lidt ned. Tag tilbage til centrum og find en pub, hvor I kan nyde en pint og måske en ramme pool eller en gang dart, så I er klar til middagen.

  Den skal naturligvis bestå af byens bedste og største bøffer! Dem finder I på Gaucho Grill ved Piccadilly, der har hentet deres kød i Argentina og steger det til perfektion. En ægte herremiddag.

  Natteliv i London

  Skulle der efter al den aktivitet og de store bøffer stadig være lidt energi tilbage på batterierne, er der stadig masser at tage sig til i London’s natteliv. Hvad med et godt grin i The Comedy Store i Haymarket House? Eller lidt poker og roulette på Hard Rock Casino, der holder åbent til de lyse morgentimer? Og skulle I tilhøre fanskaren af den slags, er der rundt om i London et stort udbud af ”voksen underholdning” af den mere up-class art.

  Må vi anbefale en stille og rolig dag dagen derpå? God fornøjelse.

  Læs også: