London.dkLondon.dk - din rejseguide
London.dk - din rejseguide til London

  Clubbing i London

  Er der noget, London er berømt (og berygtet) for, så er det byens heftige natteliv. Her går London forrest indenfor clubbing og diskoteker, der kan holde dig heftigt beskæftiget hele natten.

  London Clubbing i West End og Soho

  West End og Soho har altid været centrum, når det gælder London clubbing, men efterhånden er store dele af London hoppet med på nattoget og giver dig uendelige muligheder for natteliv med diskoteker og London clubbing. Hvad enten du er til techno, funk, reggae, disco, lounge eller live musik, kan du finde et London diskotek eller en London natklub, der passer dig.

  Trendy London clubbing

  Og vær ikke bange for at forsøge de trendy London clubbing kendis-steder. Kommer du ind – fedt! Og bliver du afvist, ligger der en anden London club eller diskotek lige i nærheden, du kan prøve i stedet. Hvad med at prøve club-ikonet Café de Paris, kendis hot spot Punk eller den nyåbnede The Anthologist?

  London bar for homoseksuelle

  Du bør også prøve en London bar for homoseksuelle. De fleste af dem finder du i Soho, hvor du også kan kombinerer dit natklubbesøg med en ægte drag-cabaret på Madame Jojo’s i Brewster Street.

  Den rette påklædning

  Langt de fleste London natklubber har en forholdsvis rimelig entrépris og overkommelige priser i baren, men vær opmærksom på, at påklædning spiller en meget stor rolle for, om du kommer ind eller ej. Ingen slidte jeans eller kondi-sko og slet ikke noget, der kan minde om sportstøj og fritidstøj, når du skal på diskotek eller clubbing i London. Ifør dig noget af det nye, hippe tøj, du har indkøbt på London shopping, og kast dig frådende ud i London nattelivet.

  Seneste nyt om London clubbing

  Husk at besøge hjemmesiden London Clubs Guestlist for de sidste nye opdateringer om Londons natklubber. De har alle ønskelige informationer dagligt op-dateret, og kan sågar hjælpe dig med at komme på ”gæstelisterne” for de London clubs og diskoteker, du ønsker at besøge.

  Læs mere om tre gode gå-i-byen-steder i London.

  Kender du til flere natklubber eller diskoteker i London, som du kan anbefaler? Så skriv en kommentar herunder.

  Læs også: