London.dkLondon.dk - din rejseguide
London.dk - din rejseguide til London

  Udendørs aktiviteter for børn i London

  Når vejret ellers tillader det – og det gør det faktisk oftere, end London har ry for – er her masser af udendørs aktiviteter for børn i London.

  Parker for børn i London

  Først og fremmest er der de mange parker i London, som indbyder til aktiviteter for børn, fx cykle en tur, spise frokost i græsset, spille bold, stå på rulleskøjter eller en million andre ting. I Kensington Gardens kan du tage børnene med til Diana, Princess of Wales’s Memorial Playground, der er mere end bare en legeplads. Her er lidt for alle sanser.

  Eller hvad med en tur i London Zoo, der ligger i den smukke Regents Park. En stor og spændende zoo med masser af dyrearter fra insekter til elefanter, og naturligvis en petting zoo for de mindste.

  Mudchute City Farm i Docklands

  Hvis det at komme tæt på bondegårdsdyr, er noget for dine børn, bør i besøge Mudchute City Farm i Docklands. Her har man lavet en fuldt funktionel bondegård med mulighed for at komme helt tæt på og se, hvordan et sådan sted fungerer. Det er en sjov og anderledes aktivitet for børn i London.

  Sejlture og udflugter

  Der er også aktiviteter for børn på vandet i London. Tag en tur med en River Boat fra Whitehall, der sejler op og ned af Themsen, og nyd London Skyline på begge bredder. I kan også vælge at tage helt ud til Greenwich, så både du og børnene kan prøve at stå med den ene fod i øst og den anden i vest. Har I mod på at sejle lidt længere væk, er der River Boats til flere interessante steder langs Themsen, som også børn finder spændende. Læs mere om udflugter her

  The Horse Guards’ vagtskifte

  Endelig er der en af favoritterne hos både børn og voksne: The Horse Guards’ vagtskifte ved Whitehall, der finder sted 2 gange dagligt. Og når I nu alligevel er i det nabolag, bør I også lægge vejen forbi Buckingham Palace, så junior kan se, hvor dronningen bor.

  Læs også: