London.dkLondon.dk - din rejseguide
London.dk - din rejseguide til London

  Aktuelt i september

  Så er det sidste udkald for sommerens festivaler og udendørs arrangementer, men også for nogle af de indendørs aktiviteter, du kun kan opleve i sommermånederne.

  Indenfor på Buckingham Palace – sidste chance i år!

  Frem til 30. september
  Det er kun 8 uger om året, at du har mulighed for at komme indenfor på Buckingham Palace og få lov at opleve dronningens smukke sale og værelser, de eksklusive antikke møbler og den enestående kunstsamling. Sidste chance i år er 30. september, så er du i London inden da, bør du unde dig selv denne oplevelse. Find flere oplysninger og forudbestille dine billetter.

  En tur i regnskoven

  Frem til 18. oktober
  En anden aktuel oplevelse, du skal skynde dig til London for at opleve, er den store regnskovsudstilling Rain Forest Life i London Zoo i Regent Park. Her kan du træde direkte fra Londons gader ind i en tropisk regnskov og få en helt autentisk oplevelse af, hvordan det er at gå rundt i en tropisk regnskov. Find flere oplysninger her.

  A Garden Party to make a difference

  8. – 19. september
  Endnu en mulighed for at besøge den kongelige familie. Den ”grønne” Prince of Wales åbner sin private have ved Clarence House samt nabohaverne og afholder i samarbejde med sin Start initiativ et festligt garden party for at vise børn og voksne alt det sidste nye inden for økologi og bæredygtig levevis. Dette bliver suppleret af underholdning i form af musik, mode, debat og comedy udført af nogle af de største navne.

  Illumini: Secret Subterranean London – Gratis!

  10. – 15. september
  Der er noget fascinerende over alt det, der uset finder sted lige under vores fødder. I september har du mulighed for at få indblik i store dele af det, der foregår under Londons overflade. Secret Subterranean London, arrangeret af Illumini, består af en bred vifte af arrangementer (langt de fleste gratis), der fører dig ned under London. Hvad med en fakel-oplyst, guidet tour i St. Leonard’ Church’s krypt. Eller måske en tour i de hemmelige tunneler. Eller en introduktion til de mange spøgelser, der huserer i London’s Underground. Alt dette og meget mere er mere detaljeret beskrevet her.

  Mayor’s Thames Festival – Gratis!

  11.-12. September
  En hel weekend dedikeret til fejring af London og dens flod. Live musik, gadeteater, illuminationer, flod race, kunst-installationer og som et flot punktum et karneval og et fantastisk festfyrværkeri. Alle disse fantastiske oplevelser kan du få på South Bank mellem Westminster Bridge og Tower Bridge og alt er gratis. Se detaljer om arrangementet og læs programmet.

  Thames Revival – Gratis!

  11. – 12. september
  Som en del af The Mayor’s Thames Festival afholdes dette maritime Mardi Gras i St. Katharine Docks. Mere end 50 rasteurerede klassiske skibe byder dig velkommen, og til lejligheden er alle besætningsmedlemmer klædt i tøj og uniformer fra skibets tid.

  Battle of Britain Weekend – Gratis!

  11. – 12. september
  I anledning af 70 års jubilæet for The Battle of Britain afholder Royal Air Force Museum en weekend fuld af specielle events. Jubilæet for det, man gerne omtaler som ”The Nation’s Finest Hour”, fejres bl.a. med udstillinger, Spitfire overflyvning, film og billeder samt adskillige Levende Historie områder, hvor skuespillere genskaber nogle af de vigtigste øjeblikke. En fantastisk weekend for voksne såvel som børn. Se detaljerne.

  London Design Festival – Delvis gratis!

  18. – 26 september
  Her kan du i 9 dage opleve et bredt spektrum af designs rundt om i ”kreativitetens hovedstad” London. Der er aktiviteter og udstillinger på forskellige museer og gallerier, men også de udendørs udstillingsrum er taget i brug. Smut f.eks. forbi Trafalgar Square, hvor en kæmpe mekanisk blæksprutte har taget ophold. Se alle festivalens arrangementer.

  Læs også: