London.dkLondon.dk - din rejseguide
London.dk - din rejseguide til London

  Aktuelt i oktober

  Så er vi nået ind i efteråret, og de mere hygge-orienterede events står i kø for at underholde dig. Tendenserne for oktober er mad og drikke, hygge og uhygge – og så lidt historisk tilbageblik.

  Story of London 2010 Festival

  1. – 10. oktober
  Endnu et arrangement initieret af Londons borgmester. Story of London er et – indtil videre – 3-årigt projekt, der skal sætte fokus på Londons fortid, nutid og fremtid via forskellige arrangementer rundt om i byen. I 2009 var fokus på fortiden, og i år er turen kommet til fremtiden. Massevis af aktiviteter og events – bl.a. musik, guidede ture, foredrag, film og billeder – skal vise, hvordan London bedst kommer ind i det 21. århundrede og bliver hovedstaden, hvor historie og innovativ nytænkning går hånd i hånd. Find detaljer om arrangementerne.

  Punch & Judy Festival – Gratis!

  3. oktober
  En hel dag kan du på Covent Garden Piazza opleve det traditionelle Punch & Judy dukketeater – i Danmark bedre kendt som Mester Jakel. Fra kl. 11.00 den 3. oktober kan du opleve mere end 12 forskellige forestillinger fuldstændig gratis. Find flere oplysninger på Covent Garden’s hjemmeside.

  London Restaurant Festival

  4. – 18 oktober
  15 dage med mad, mad, og mad. Visit London har i samarbejde med American Express og Londons restauranter indført den årlige London Restaurant Festival, der i år finder sted i starten af oktober. Her er hundredvis af events rundt om i London – fødevaremarkeder, restaurant crawl, debatter, prisuddelinger og meget, meget mere. Men hoved-aktiviteten er de ca. 800 tilmeldte restauranters Festival Menuer, der gør det muligt at komme ud og smage noget af al den vidunderlige mad, der ellers normalt er forbeholdt den eksklusive klasse. En fantastisk mulighed for god mad til billige priser.

  London Cocktail Week

  11. – 17. oktober
  For ligesom at supplere al den mad, London Restaurant Festival byder på, er der naturligvis også en London Cocktail Week. Nyd alverdens coctails, lær at lave dem på den professionelle måde, eller smag dig igennem store udvalg af coctails til coctail-smagninger. Alt dette er fordelt rundt om i London.

  Freeze Festival

  29. – 31. oktober
  Kan man stå på ski og snowboard i London? Ja, selvfølgelig kan man det. Den årlige Freeze Festival giver mulighed for det hele – også blot at se på. Relentless Freeze Festival er en snesports- og musikfestival, der afholdes ved Battersea Power Station. Shows af ski- og snowboardløbere, live musik, messe for al slags skiudstyr samt naturligvis mad og drikke. En cool oplevelse for børn såvel som voksne.

  Halloween i London

  31. oktober
  London er tæt på det perfekte sted at holde Halloween. En by, der er fyldt med gamle fangekældre, slotte med en blodig historie, spøgelser og en verdenskendte seriemorder, er det ideelle grundlag for en uhyggelig Halloween. Vi vender tilbage med detaljer om special-arrangementer lidt tættere på selve datoen og det er aktuelt.

  Læs også: