London.dkLondon.dk - din rejseguide
London.dk - din rejseguide til London

  Musikfestivaler i London i 2016

  Sommeren 2016 står i olympiadens tegn, men er du ikke til sport – eller trænger du bare til en afstikker fra hammerkast og hækkevæddeløb – så skal du helt sikkert tjekke nogle af Londons mange musikfestivaler ud.

  Om sommeren omdannes Londons mange parker nemlig til et hav af små og store musikfestivaler – fra mindre niche-festivaller til kæmpe arrangementer med internationale superstjerner på plakaten.

  I London kan du nyde urban festivalstemning, og samtidig slipper du for at bo i telt. Vi har udvalgt tre af de fedeste festivaler:

  Lovebox Festival
  Fra 15.-17. juli danner Østlondons hyggelige Victoria Park rammen for Lovebox Festival – en tredages musikfestival med plads til omkring 50.000 gæster.

  Festivalen startede som en festival med fokus på dance-musik, men har siden udviklet sig til også at omfatte en lang række andre musikgenrer som blandt andre rock, indie, verdensmusik, hip hop og pop, samt masser af events i form af cirkusoptrædener, kabaret og diverse shows.

  Musikfestivalen er nu en af Londons mest populære blandt det yngre, kræsne publikum og gæstes i år af navne som Kelis, Hot Chip og Friendly Fires.

  Lovebox, Victoria Park, London E9, 15-17 Juli. Pris for alle tre dage: 99 pund.

  Wireless Festival
  Vil du tæt på verdens allerstørste pop-stjerner, skal du til den to-dages Wireless Festival i Hyde Park, som løber af stabelen fra 6.-8. juli. I år har festivalen prominente navne som Rihanna, Nicky Minaj og Deadmau5 på plakaten, og det er det helt rigtige for dig, der vil danse aftenen igennem til alle de numre, du kender.

  Med Hyde Park som ramme ligger festivalen lige midt i London og udgør dermed den ultimativt urbane festivaloplevelse. Musikfestivalen gæstes af folk i alle aldre og er meget populær, hvorfor det er en god ide at bestille billetter i god tid – især til de største koncerter.

  Wireless Festival, Hyde Park, London W1, 6-8 Juli. Prisen varierer afhængig af, hvilken dag man ønsker at besøge festivallen, men ligger på mellem 45 og 60 pund.

  Field Day musikfestival
  Er du ikke til pop – men mere til moderne rock og indie – skal du ikke fortvivle, for da er Field Day skræddersyet til dig. En-dags festivalen foregår i Victoria park den 2. juni 2016 og har på hele 5 scener koncerter fra i alt 50 forskellige bands, der udover rock og indie også tæller electro og verdensmusik.

  Musikfestivalen vokser hvert år, men da den er uhyre populær, bliver den altid udsolgt. Field henvender sig til det kræsne publikum – og gæstes typisk af de hippe og kreative. Årets line-up tæller navne som Franz Ferdinand, Beirut og The Vaccines.

  Field Day Festival, Victoria Park, London E9, 2. Juni. Pris: 45 pund – billetter kan købes på musikfestivalens hjemmeside.

  Læs også: